Навчальний катер “Чигирин” відпрацював тактичне маскування судна в морі

 

Після успішного виконання поставлених завдань в морі до Одеси повернувся навчальний катер “Чигирин” Військово-морських сил ЗС України.

Про це в середу, 24 червня, інформує пресцентр Командування ВМС.

Зазначається, що навчальний похід відбувся з метою тренування з тактичного маскування катеру на переході морем.

“Зазвичай, наше основне завдання – забезпечення навчання майбутніх військових моряків, але ми маємо також планово підтримувати і власну навченість екіпажу. Вважаю, що наша команда виконала поставлені навчальні завдання”, – каже командир катеру старший лейтенант Олександр Дяк.

Подібні тренування відбуваються на постійній основі, що дозволяє підтримувати високий рівень навченості особового складу, та забезпечувати стримування країни-агресора з морських напрямків.

Як інформувала “Новинарня“, новий командувач флоту Неїжпапа проінспектував кораблі та військові частини в Практичній гавані.

Читайте також:
Заступником командувача ВМС став капітан 1 рангу Олексій Доскато

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна