До львівського шпиталю прибув борт із пораненими на фронті військовими

 

З Харкова до Львова прилетів борт із пораненими військовослужбовцями Збройних сил України. П’ятеро бійців транспортовані лежачи й на каталках.

Про це в четвер, 24 червня, повідомив заступник начальника Військово-медичного клінічного центру Західного регіону з медичної частини — начальник медичної частини полковник медичної служби Тарас Кльофа, передає “Армія.Інформ”.

За його словами, в більшості солдат – мінно-вибухові й вогнепальні поранення. 

Станом на 15:00 двоє з цієї групи транспортованих перебувають у реанімації, у них вогнепальні поранення шийного відділу хребта та інші поранення. Стан їхнього здоров’я стабільний.

Решта пацієнтів оглянуті провідними спеціалістами та розподілені по відділеннях клінік військового шпиталю. Триває процес їхнього лікування та реабілітації.

Також сьогодні у клініці лабораторної діагностики військового госпіталю проводять ПЛР-дослідження військовослужбовців, прибулих на лікування.

Читайте також:
Обпечене обличчя, поранені кінцівки: у Дніпрі рятують сапера, який підірвався під Новотошківським

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна