10 огшбр показала наслідки атаки окупантів із “Корнетів” на Приазов’ї. ФОТО

 

10-та окрема гірсько-штурмова бригада Збройних сил України показала світлини після обстрілів окупантами з протитанкових ракетних комплексів “Корнет” Бердянського та Широкиного.

Світлини пресцентр бригади опублікував у понеділок, 22 червня.

Як відомо, російсько-терористичні війська задіяли протитанкові ракетні комплекси калібру 152 мм “Корнет” під Широкиним на Донеччині, ушкодивши відеокамеру СММ ОБСЄ.

Фото: пресцентр 10 огшбр ЗСУ

Ракета потрапила у верхню частину щогли зі стаціонарною спостережною камерою СММ ОБСЄ і вивела з ладу обладнання.

Фото: пресцентр 10 огшбр ЗСУ

“Думаємо, що не треба мати великого розуму, щоб зрозуміти, що хтось дуже не хоче, щоб міжнародна спільнота зайвий раз впевнилась, що умови Мінських домовленостей представниками НЗФ не виконуються, не виконувалися та їх виконання в плани не входить. Постійний недопуск патрулів ОБСЄ з тієї сторони лінії фронту – яскраве тому підтвердження. А тепер ще й відеодоказів, як вони вважають, не буде”, – йдеться в повідомленні 10 огшбр ЗСУ.

Напередодні, 21 червня, російські окупанти застосували протитанковий ракетний комплекс “Корнет” калібру 152 мм, наразили на небезпеку цивільних жителів, які проживають поблизу лінії зіткнення в селі Бердянське на Азовському узбережжі.

Фото: пресцентр 10 огшбр ЗСУ

Протитанкова керована ракета вибухнула неподалік місцевої амбулаторії. На щастя, ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

Фото: пресцентр 10 огшбр ЗСУ

Нагадаємо, що 20 червня біля Павлополя на Приазов’ї загарбники застосували некеровані авіаційні ракети С-8.

Читайте також:
На ділянці розведення біля Петрівського розстріляли камеру спостереження ОБСЄ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна