Окупанти в Криму обіцяють автомобілі та смартфони за участь в голосуванні за поправки до конституції РФ

 

В анексованому Севастополі пообіцяли розіграш призів серед учасників голосування щодо поправок до Конституції Російської Федерації.

Про це з посиланням на підконтрольного Кремлю т.в.о. голови міста Михайла Развожаєва повідомляють місцеві ЗМІ, інформує “Крим.Реалії”.

Так, за словами Развожаєва, севастопольська маріонеткова прокремлівська організація “Рідний край” проводитиме в місті “вікторину”.

На виході з виборчих дільниць людям ставитимуть сім питань на знання історії, культури та архітектури Севастополя і видаватимуть відривний купон, який стане підставою для отримання подарунка в разі виграшу.

Уточнюється, що серед призів – сім автомобілів Kia Rio і 70 смартфонів Samsung Galaxy A71.

Раніше ЗМІ повідомляли, що в Криму так звані “волонтери” ходять по квартирах і записують, хто піде на голосування щодо поправок до Конституції Росії.

Як інформувала “Новинарня“, в Росії і анексованому нею Криму з 25 червня по 1 липня пройде голосування щодо поправок до Конституції Росії.

Одна з поправок торкнеться обнулення президентських термінів, що дозволить російському президенту Володимиру Путіну брати участь у виборах ще двічі та залишатися при владі до 2036 року.
Закон про внесення в Конституцію Росії декількох десятків поправок уже схвалений Держдумою і Радою Федерації, підписаний Путіним і схвалений Конституційним судом Росії.

Читайте також:
Поправку до конституції РФ вносять, аби не повернути Крим Україні, – російський політик

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна