Хомчак нагородив бійців 24 омбр, які знищили позицію окупантів на Світлодарці. ФОТО

 

Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Руслан Хомчак відвідав підрозділи 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила на передовій та вручив нагороди військовим, які напередодні знищили позицію окупантів.

Про це в четвер, 18 червня, повідомила пресслужба підрозділу.

“У ході візиту він привітав особовий склад з успішним виконанням бойових завдань та вручив відомчі нагороди бійцям, які напередодні ефективно нанесли вогневе ураження по ворожих позиціях та живій силі противника”, – інформують у бригаді.

Фоторепортаж: пресслужба 24 омбр імені короля Данила: 

Як інформувала “Новинарня“, військові 24-ї механізованої бригади ЗСУ ім. короля Данила знищили позицію російських найманців, із якої не вгавали обстріли в український бік.
Йдеться про позицію “ДНРівців” “2.20”, яку тепер наші військові жартома перейменували на  “2.200”.

Як відомо, нещодавно 24 омбр замінила на Світлодарській дузі, північніше Горлівки на Донеччині, бригаду швидкого реагування Нацгвардії.

Після цього пресцентр штабу ОС повідомляє про регулярні обстріли в районі селища Луганське на Світлодарці.

Читайте також:
93 омбр “Холодний Яр” знищила вантажівку окупантів з боєприпасами. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна