В окупованому Криму пройшла репетиція військового параду. ФОТО

 

У Сімферополі ввечері 16 червня пройшла перша репетиція російського військового параду, присвяченого перемозі у Другій світовій війні.

Тренування пройшло відразу після закінчення зливи, що підтопила деякі вулиці міста, повідомляє видання “Крим.Реалії”.

Зазначається, що задіяли військову техніку й особовий склад частин російського Південного військового округу, що дислокуються в селі Перевальне, Севастополі та Феодосії.

Фото: Крим.Реалії

Зокрема, під час репетиції проспектом Кірова пройшли бронетранспортери БТР-80, броньовані розвідувальні машини “Рись”, танки Т-72Б3, зенітно-ракетні комплекси “Оса”, С-400 “Тріумф”, зенітні ракетно-гарматні комплекси “Панцир”, бойові машини системи залпового вогню “Град” та інші.

Фото: Крим.Реалії

У репетиції нарівні з дорослими брали участь діти, а саме – учні місцевих кадетських класів і руху “Юнармія”. Діти в парадних розрахунках були в захисних масках, тоді як військовослужбовці – без них.

Парадні розрахунки були представлені військовослужбовцями у формі бійців Червоної армії та Військово-морського флоту періоду Другої світової війни.

Фото: Крим.Реалії

Російська влада міста обмежила рух транспорту у зв’язку з проведенням репетиції параду перемоги.

Раніше повідомлялося, що в Севастополі, Сімферополі та Керчі 24 червня проведуть російські військові паради до 75-ї річниці перемоги у Другій світовій війні.

Читайте також:
Понад 2000 бойовиків “ДНР” готуються до військового параду

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна