Мер Лондона на 10% зменшив свою зарплату через пандемію

 

Міський голова Лондона Садік Хан скоротив власну зарплату на 10% і закликав уряд допомогти місцевій владі, що зіткнулася проблемами з фінансуванням через пандемію COVID-19.

Про це в середу, 17 червня, повідомляє “Європейська правда” з посиланням на канал ITV.

Мер також призупинив підвищення зарплати співробітникам міської ради, які займають керівні пости, щоби знизити витрати міського бюджету на тлі пандемії коронавірусу.

Розмір зарплати мера британської столиці становить 152 734 тисячі фунтів стерлінгів на рік. Таким чином, в 2020 році Садік Хан недоотримає 15,3 тисячі фунтів стерлінгів.

“Лондонці вчинили правильно, вирішивши боротися з COVID-19, дотримуючись правил, залишаючись вдома і допомагаючи рятувати життя. Але тепер уряд карає їх новою ерою жорсткої економії” – зазначив він.

“Я прийшов у політику не для того, щоб проводити політику жорсткої економії. Що б не сталося, я буду захищати фронтові служби, від яких лондонці залежать, наскільки це можливо, і це правильно, що я добровільно погодився на негайне скорочення зарплати в цих надзвичайно важких обставинах” – заявив мер Лондона.

Читайте також:
Прем’єр-міністр Британії Джонсон заявив про погіршення зору після COVID-19

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна