У співробітника РНБО виявили коронавірус

 

У одного зі співробітників апарату Ради національної безпеки й оборони виявили коронавірус,
відомство переходить в онлайн-режим роботи.

Таку інформацію повідомив у вівторок, 16 червня, секретар РНБО Олексій Данілов у коментарі виданню “Дзеркало тижня”.

“Справді, один із співробітників Ситуаційного центру РНБО отримав позитивний результат тесту. Стан співробітника задовільний. Проводиться, як годиться в таких випадках, епідеміологічне розслідування, встановлюються контактні особи”, – розповів Данілов.

Він уточнив, що йдеться про працівника Ситуаційного центру РНБО, що розташовується на вулиці Петра Болобачана, а не в офісі президента на Банковій.

“Ми всі, хто мав контакт із хворим колегою, здали тести і чекаємо на результат. Зрозуміло, що, не чекаючи його, ми обмежили спілкування, контакти, перейшовши в онлайн-режим”, – додав секретар РНБО.

Як інформувала “Новинарня“, у першої леді Олени Зеленської було виявлено COVID-19.
Президент України Володимир Зеленський перейшов на особливий режим роботи у зв’язку з виявленням COVID-19 у його дружини.

Читайте також:
“Щоб людям було легше”: Зеленський хотів заразитися коронавірусом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна