В Одесі представили нового командувача ВМС контрадмірала Неїжпапу

 

Нового командувача Військово-морських сил ЗСУ контрадмірала Олексія Неїжпапу представили в Одесі.

Про це в понеділок, 15 червня, повідомили в пресцентрі Міністерства оборони України.

Для цього в Одесу на військово-транспортному літаку Ан-26 прибув міністр оборони Андрій Таран. Церемонія проходила в Будинку офіцерів Одеси.

Фото: пресслужба МОУ

Міністр Таран подякував попереднику Неїжпапи на посаді Ігорю Воронченку та оголосив наказ, згідно з яким Воронченка призначено Головним інспектором Міністерства оборони України.

Фото: пресслужба МОУ

Міністр оборони зазначив, що під керівництвом Воронченка у Військово-Морських силах відбулися значні зміни та проведено величезну роботу.

“Якщо до цього ви відповідали лише за ВМС, то зараз на посаді головного інспектора Міноборони, я вимагатиму з вас відповідальності за все, що відбувається в усіх видах ЗС України”, — зазначив Таран.

Воронченка нагородили відзнакою Міноборони “За значні заслуги в забезпеченні обороноздатності України, зміцненні територіальної безпеки, віддану багаторічну службу, зразкове виконання службового обов’язку і виявлений при цьому високий професіоналізм, честь і доблесть”.

Як інформувала “Новинарня“, 11 червня своїми указами президент Володимир Зеленський звільнив із посади командувача Військово-морських сил ЗСУ Ігоря Воронченка та призначив на цю посаду Олексія Неїжпапу.

Читайте також:
Кадрові зміни у ВМС: хто протегує нового командувача Неїжпапу і чого від нього чекати

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна