Київську організацію “Слуги народу” очолив “велюровий” Микола Тищенко

 

Напередодні місцевих виборів київську міську організацію партії “Слуга народу” очолив народний депутат, заступник голови фракції монобільшості у ВР Микола Тищенко.

Про це 14 червня повідомив сайт політичної сили.

Зазначається, що рішення про призначення Тищенка керівником столичної парторганізації ухвалили під час конференції міського партійного осередку, і його кандидатуру затвердила вища рада партії.

Членами міської ради партійної організації стали обрані в столиці нардепи від “СН” Олександр Ткаченко, Андрій Холодов, Ганна Бондар, Мар’яна Безугла, Людмила Буймістер, Роман Грищук, Дмитро Гурін, Артем Дубнов, Леся Забуранна, Максим Перебийніс, Анна Пуртова, Сергій Швець, Богдан Яременко, Олександр Юрченко.

Як відомо, Микола Тищенко – київський підприємець, ресторатор. Відомий також як учасник розважальних телешоу.
У 2019 році він був обраний народним депутатом 9-го скликання по 219-му округу – Святошинський район міста Києва – від партії “Слуга народу”.
Навесні 2020 року журналісти з’ясували, що ресторан Тищенка “Велюр” під час карантину працював всупереч урядовим заборонам та обслуговував навколовладних політиків.

Партія “Слуга народу” розглядає Миколу Тищенка як одного з кандидатів на пост мера Києва на виборах 25 жовтня.

Читайте також:
Порушений карантин: Аваков заявив про адмінпротоколи на “Велюр” і “Епіцентр”, Тищенко заплатить

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна