Боролися з COVID, реформували ЗСУ: Таран відзвітував про 100 днів роботи в новому уряді

 

Міністр оборони Андрій Таран відзвітував про 100 днів роботи нового уряду. Серед викликів, з якими довелося зіткнутися оборонному відомству, він назвав російську збройну агресію та боротьбу з коронавірусною інфекцією.

Про це Таран заявив у своєму зверненні, яке поширила в п’ятницю, 12 червня, його пресслужба.

“Вдалося запобігти занесенню коронавірусної інфекції в підрозділи, які виконують завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил”, – заявив Таран.

Сереж здобутків глава оборонного відомства назвав і створення структури системи управління Збройними силами, сумісної зі структурами систем управління держав-членів НАТО.

Він заявив, що в Україні триває оборонна реформа.

“Розробляється програма переходу на сучасні види озброєнь, яка базуватиметься на науковому підході щодо оцінки загроз та кроків, які здійснюються на шляху переозброєння Збройних сил України”, – додав Таран.

“Створюються нові канали комунікацій із суспільством, військовими та ветеранами військової служби. Завершується опитування громадської думки щодо можливих шляхів підвищення привабливості військової служби та напрямків удосконалення соціального захисту військовослужбовців та членів їх сімей”, – перераховує Таран, на його думку, здобутки відомства за 100 днів.

Читайте також:
Уряд призначив Ігоря Халімона заступником міністра оборони

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.