Таран переговорив з міністром оборони Білорусі Хреніним

 

Міністр оборони України у складі урядової делегації з робочим візитом відвідав Республіку Білорусь, де зустрівся з міністром оборони Республіки Білорусь генерал-майором Віктором Хреніним.

Про це в четвер, 11 червня, інформує пресцентр оборонного відомства Білорусі.

“Під час переговорів очільники оборонних відомств обмінялися думками з актуальних питань міжнародної безпеки та розвитку воєнно-політичної обстановки в регіоні, а також стан і перспективи двостороннього українсько-білоруського військового співробітництва”, – йдеться в повідомленні.

До складу делегації, яку очолював віцепрем’єр-міністр України — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков, також увійшли: голова Комітету Верховної Ради України з питань правової політики Андрій Костін, керівник офісу президента України Андрій Єрмак, представники Міністерства закордонних справ України та інші офіційні особи.

Як інформувала “Новинарня“, під час одноденного робочого візиту до Мінська українська делегація зустрілася з російською стороною Тристоронньої контактної групи для обговорення “підвищення ефективності роботи ТКГ”.

Читайте також:
Білорусь не збирається відмовлятись від параду 9 травня

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна