В’ятрович став головою “Європейської Солідарності” Івано-Франківщини

 

Народний депутат Володимир В’ятрович став головою територіальної організації партії “Європейська Солідарність” у Івано-Франківській області.

Про це в середу, 10 червня, інформує місцеве видання “Курс”.

Повноваження В’ятровичу передав депутат обласної ради Остап Дзеса.

“Івано-Франківщина – легендарний край для мене як для дослідника повстанського руху 40-50-х років. Через це я маю впевненість, що і зараз, коли Україна під загрозою проросійського реваншу, саме Франківщина може і має стати тим краєм, який буде рятувати країну. Вірю, що з Івано-Франківщини будуть йти ті хвилі, які сприятимуть національному відродженню України”, – сказав В’ятрович.

Він зазначив, що довкола цієї партії єднаються ті, хто виступає за збереження української ідентичності та євроатлантичного курсу України.

“На жаль, одне і друге зараз під загрозою не лише через тиск Росії, але й через недолугі кроки теперішньої влади. Через це ми маємо набирати розгону, потенціал на Прикарпатті – величезний. Місцеві вибори мають стати початком відвоювання українцями своєї України. Можна навіть сказати, процесом “відзеленення” України, який має початися звідси, з Галичини, з Франківщини. Кожен додатковий день перебування Зеленського і його команди при владі – це небезпека для України. Це небезпека розвалу державних інституцій, це небезпека розвороту в бік Росії”, – сказав Володимир В’ятрович.

На Прикарпатті народний депутат займатиметься розбудовою партійного осередку і підготовкою до місцевих виборів.

Як інформувала “Новинарня“, “Європейська Солідарність” вимагає від СБУ порушити проти Гордона справу за підтримку тероризму.

Читайте також:
Адмінсуд заперечив право УІНП трактувати законність символіки дивізії “Галичина”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна