Суд підтвердив вирок вбивці ветерана АТО Олійника – 13 років ув’язнення

 

Київський апеляційний суд залишив без змін вирок суду першої інстанції, яким Анатолія Чивикова засудили до 13 років позбавлення волі за вбивство ветерана АТО, командира розвідки 1-го батальйону 14-ї механізованої бригади ЗСУ Сергія Олійника.

Про це в середу, 10 червня, інформує пресслужба прокуратури міста Києва.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2019 року Шевченківський райсуд столиці призначив покарання у вигляді позбавлення волі на 13 років чоловіку, який убив ветерана АТО Сергія Олійника 22 червня 2017 року поблизу столичної станції метро “Золоті ворота”. Проте сторона захисту оскаржила цей вирок.

Встановлено, що Чивиков, перебуваючи у нетверезому стані, спровокував конфлікт з Олійником та смертельно його поранив. Трагедія сталася на очах сина та дружини загиблого.

Як писала тоді “Новинарня“, 57-річний Сергій Олійник, голова Всеукраїнської профспілки працівників-мігрантів в Україні та за її межами, заступився за свого сина. Той грав на синтезаторі, і це обурило жителя сусіднього будинку. Розпочалася сварка. Батько музиканта відвів невдоволеного чоловіка за будинок, щоб врегулювати конфлікт. Пізніше син виявив батька у сквері з ножовими пораненнями.

Убивця намагався втекти з місця події та знищити речові докази, але був затриманий правоохоронцями.

Тепер вирок Чивикову вступив у законну силу.

Читайте також:
У Вінниці затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві нацгвардійця

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна