Рейтинг найчистіших від коронавірусу областей очолила Херсонщина

 

На перше місце в умовному рейтингу регіонів, де залишається найменше активних випадків COVID-19, вийшла Херсонська область.

Як передає “Новинарня“, такі дані випливають зі статистики системи моніторингу РНБО станом на неділю, 7 червня.

На цей час на коронавірус на Херсонщині хворіють лише 4 людини (точніше, таким є число активних випадків серед усіх діагностованих).

За минулу добу, 6 червня, в цій області не було виявлено нових хворих на COVID-19, ніхто не помер від цієї недуги. Натомість одужали 7 осіб із числа корона-позитивних – повторні ПЛР-тести не показали в них наявність вірусу.

Загалом з початку епідемії в Херсонській області діагностували 179 випадків корнавірусу (менше – лише на Луганщині – 54. Вилікувалися загалом 172 особи, померли від ускладнень – 3.

Таким чином, у списку “найчистіших” регіонів Херсонщина вчора обігнала Полтавську область. Серед полтавців наразі 6 хворих на коронавірус (за добу – 1 новий випадок, без померлих і одужалих). Усього в цьому регіоні з березня діагностували 274 випадки COVID-19. 13 людей померли, 255 подолали інфекцію.

Далі нагорі списку областей, де найменше активних випадків коронавірусної хвороби – Луганщина (11), Сумщина (30), Черкащина (99), Донеччина (105). Замикає топ-7 Кіровоградщина (110 “діючих” хворих).

дані: система моніторингу РНБО

На іншому полюсі списку – регіони з найбільшим числом коронавірусних хворих – м. Київ (2453), Чернівецька область (2364), Львівщина (1531), Київська область (1189) та Рівненщина (918).

дані: система моніторингу РНБО

Читайте також:
В Україні – 485 нових випадків COVID-19 за добу. ДИНАМІКА, ІНФОГРАФІКА

Феномен Луганщини: чому в прифронтовій області так мало коронавірусу

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна