У провалі реформи поліції Геращенко звинуватив її ексочільницю Деканоідзе

 

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко звинуватив у провалі реформи поліції її ексочільницю Хатію Деканоідзе.

Посадовець у четвер, 4 червня, заявив, що переатестація поліцейських, яку вона започаткувала, не дала бажаного результату, передає “Радіо Свобода”.

“Я вважаю, що переатестація, організована Хатією Деканоідзе, призвела до розвалу поліції і, в тому числі, не дала жодного результату. Наприклад, один із двох ґвалтівників успішно пройшов переатестацію, організовану Хатією Деканоідзе у 2016 році. Достатньо?” – заявив Геращенко.

Деканоідзе очолювала Національну поліцію рік – в листопаді 2015 року прийшла на посаду, а вже в листопаді 2016 року подала у відставку.

Водночас посаду міністра внутрішніх справ України, якому фактично підпорядкована поліція, з 2014 року і дотепер обіймає Арсен Аваков.

Читайте також:
Поліція відкрила дані про підрозділ, який називали “таємним департаментом”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна