У Командуванні Сухопутних військ ЗСУ – 27 інфікованих коронавірусом

 

У військовій частині А0105, що знаходиться в Києві, зафіксували спалах коронавірусу, наразі там проведена заключна дезінфекція та проведені ПЛР-тести 150 службовцям військової частини.

Про це в середу, 3 травня, повідомляє пресслужба командування Медичних сил ЗСУ.

“Станом на 10.00 03 червня у військовій частині А0105 хворіє 27 осіб. З них 5 осіб знаходяться на стаціонарному лікуванні у Національному військово-медичному клінічному центрі, решта перебувають на лікуванні вдома під наглядом медичної служби”, – йдеться в повідомленні.

Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

Як відомо з відкритих джерел, військова частина А0105 – це Командування Сухопутних військ ЗСУ.

Зазначається, що командиру військової частини вручили припис щодо проведення протиепідемічних заходів з метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

“Силами та засобами регіонального санітарно-епідеміологічного управління здійснено заключну дезінфекцію в осередку захворювання площею 1800 квадратних метрів. Медичною службою військової частини проведена активна робота щодо виявлення можливих контактних осіб та їх ізоляція”, – йдеться в повідомленні.

Також відібрано понад 150 зразків біологічного матеріалу для лабораторного дослідження методом ПЛР.

Як інформувала “Новинарня“, станом на ранок 3 червня, в ЗСУ на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 124 людини.

Читайте також:
В Україні – найбільший приріст коронавірусу за останні 18 днів. ДИНАМІКА, ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна