Ставки на спорт під час кризи ℗

 

Відразу хочемо попередити, що це ні в якому випадку не пропаганда азартних ігор. Внаслідок пандемії коронавірусу в світі настала криза, і люди шукають різні варіанти, як заробити гроші й жити далі в умовах, коли роботи мало, а деякий бізнес закрився назавжди.

В такий період ставки на результати спортивних змагань – один із варіантів примножити свої грошові збереження. Це не казино, не рулетка, не карти і не гра в стаканчики. У більшості випадків найсильніші спортивні команди і спортсмени відомі заздалегідь, і якщо ставити обережно, аналізуючи, то можна дійсно регулярно заробляти.

Тим більше, що з карантину вже повернулася Українська прем’єр-ліга і можна ставити на український футбол, в якому не так багато сюрпризів і дуже рідко аутсайдер перемагає лідера.

Що таке ставки на спорт і як на них заробляють гроші?

Ставки на результати спортивних досягнень дуже популярні в Західній Європі. Наприклад, річний грошовий обіг цього виду бізнесу в Британії – 36 мільярдів доларів, а в Іспанії заробляються і програються величезні суми грошей на ставках під час кориди.

В останні роки все більше зростає популярність і актуальність букмекерських контор у всесвітній мережі. Робити ставки, не виходячи з дому, – що може бути зручніше? Тим більше, в умовах самоізоляції. Україна не відстає від світової моди, і ставки активно приймаються як на сайтах в зоні UA, так і офф-лайн.

Сама ідея ставок на спорт – дуже давня. Згадайте гладіаторські бої в Стародавньому Римі чи спортивні змагання Спарти. По суті, це звичайна суперечка на гроші, але не між друзями-приятелями, а між гравцем (тобто, Вами) і букмекерською конторою. Наприклад, орієнтовно на початку серпня планується відновити Лігу Європи, де Шахтар в 1/8 фіналу має зіграти матч-відповідь проти Вольфсбурга.

Букмекерська компанія Фаворит надає кожному бажаючому зробити на Лигу Европы ставки з чітко визначеними коефіцієнтами.

Пояснюємо: якщо коефіцієнт на перемогу Шахтаря дорівнює 2, то у випадку перемоги донеччан ви отримаєте суму у 2 рази більше поставленої.
Так, поставивши на Шахтар 1000 гривень, ви отримаєте 2000 гривень у разі виграшу цієї команди.

На кого ставити і скільки – вирішуєте самі, і ваш виграш залежить від уміння логічно мислити і оцінювати шанси команд. Часто величезні виграші приносить не обізнаність, а інтуїція і знання гравця. На відміну від гральних автоматів, тут не може буди ніякого мухляжу, і букмекерська компанія ніяк не впливає на результат матчу.

Але в жодному випадку не грайте на останні гроші або, тим більше, не позичайте для гри у родичів та друзів. Однак, при наявності навіть невеликої кількості вільних грошей, ставки на спорт можуть виявитися відмінним способом примноження капіталу.

Як робити ставки і отримувати гроші, не вклавши ні копійки?

Не вірите? А це теж можливо і доступно кожному. У більшості букмекерських контор є система нарахування бонусів для вперше зареєстрованих користувачів, або партнерські програми, коли нараховуються бонуси за запрошення нових гравців. Їх можна використовувати для ставок, не ризикуючи своїми особистими грошима.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна