В Укрзалізниці заявили, що повноцінне пасажироперевезення відновлять не раніше вересня

 

До повноцінного функціонування пасажироперевезь “Укрзалізниця” зможе повернутися не раніше вересня і тільки за умови відсутності другої хвилі коронавірусу.

Про це в середу, 3 червня, в ефірі “Громадського радіо” повідомив директор департаменту стратегічного розвитку та інвестиційної політики “Укрзалізниці” Антон Соболевський.

“Багато в кого є неправильна думка: «Якщо пасажирські поїзди не їздять, то і збитків немає”. На жаль, це не так, бо люди, які обслуговують їх, все одно залишаються працювати”, — відзначив Соболевський.

Тобто, за словами Соболевського, нині залізниця має більші збитки від пасажирських перевезень, ніж до карантину.

Як інформувала “Новинарня“, “Укрзалізниця” 26 травня розпочала поступове відновлення руху пасажирських поїздів та відкрила продаж квитків на 5 швидкісних поїздів Інтерсіті+, які відправляться в рейси з 1 червня.
Продаж квитків було відкрито на поїзди №721/722 Київ-Харків, №726/725 Київ-Харків, №763/764 Київ-Одеса, №711/712 Київ-Костянтинівка, №740/739 Київ-Кривий Ріг.

З 1 червня “УЗ” запустила 214 електричок у 10 областях України.

В уряді заявили, що “Укрзалізниця” після карантину не підвищуватиме ціни на квитки.

Читайте також:
Укрзалізниця відкрила продаж квитків на дев’ять поїздів далекого сполучення

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна