Доба ООС: окупанти скидали на Донеччині ВОГ із безпілотника, один воїн ЗСУ поранений

 

Упродовж 1 червня збройні формування Російської Федерації тричі порушили режим припинення вогню.

Окупанти обстріляли позиції ЗСУ з гранатометів різних систем і застосували безпілотний літальний апарат, повідомили у пресцентрі штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” (Донецький напрямок) загарбники двічі обстріляли позиції наших оборонців неподалік Гнутового.

Спочатку біля цього населеного пункту противник застосував гранатомети різних систем, а згодом задіяв БпЛА для скидання пострілу ВОГ-17.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” (Луганський напрямок) на підступах до Попасної російські найманці вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Внаслідок обстрілів з боку загарбників один воїн Об’єднаних сил отримав поранення. Його було доставлено до військового медичного закладу. Стан здоров’я українського оборонця задовільний.

Від початку поточної доби, станом на 7:00, російські збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” обстріляли з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї наші опорні пункти неподалік Майорська.

За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

Читайте також:
Нове керівництво МОУ хоче змінити вигляд “зірок” на погонах

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна