Комунальне підприємство міськради Харкова планує купити катафалк е-класу за понад 5 млн грн

 

Комунальне підприємство “Ритуал” Харківської міської ради оголосило тендер на закупівлю автокатафалка е-класу за 5,12 млн гривень.

Як передає “Новинарня“, про це свідчать дані в системі державних закупівель ProZorro.

“Кількість і вид товарів: автомобіль спеціального призначення автокатафалк – 1 шт. На базі автомобіля універсала е-класу (за європейською класифікацією, у яку входять: Mercedes E-Class, BMW 5 Series, Audi A6, Volvo V90, Jaguar XF, або еквівалентні моделі інших виробників) “, – йдеться в технічній специфікації.

Автомобіль мусить мати подушки безпеки для водія й переднього пасажира, бічні подушки безпеки, LED-фари (з функцією ходових ліхтарів), систему контролю мертвих зон, камеру огляду при русі задом 360⁰, підключення мобільного телефона для бездротового з’єднання, автоматичне затемнення внутрішніх і зовнішніх дзеркал, легкосплавні колісні диски радіусом не менше 18”, безключовий вхід і запуск двигуна, навігаційну систему з кольоровим дисплеєм, електронний клімат-контроль і сигналізацію.

Труна має завантажуватися ззаду автомобіля, цей відсік – освітлюватися, й може бути оброблений деревом, натуральною або штучною шкірою. У катафалку має бути кріплення для урни з прахом.

Як інформувала “Новинарня“, нещодавно у міській раді Харкова прокуратура провела обшуки.

Читайте також:
“Слуга народу” пропонує перенести Конституційний Суд із Києва до Харкова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна