ОБСЄ зафіксувала 10 російських танків поза місцями відведення

 

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала розміщення десяти танків російських найманців поблизу населеного пункту Софіївка в Донецькій області з порушенням Мінських домовленостей.

Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ за 26 травня, повідомляє штаб ООС.

“Місія зафіксувала 10 танків, розміщених з порушенням ліній відведення в непідконтрольною уряду районі Донецької області – на полігоні поблизу н. п. Софіївка (40 км на північний схід від Донецька)”, – йдеться в звіті.

Також спостерігачі виявили розміщення реактивної системи залпового вогню “Град”, три самохідні гаубиці “Гвоздика” і сім гаубиць невстановленого типу за межами місць зберігання озброєння з боку бойовиків.

Нагадаємо, раніше безпілотник місії ОБСЄ виявив танки й гаубиці бойовиків поблизу житлових будинків села Комісарівка в на окупованій Луганщині, а також танки на полігоні біля селища Новоселівки в ОРДО.

Читайте також:
Незважаючи на заперечення РФ, її роль на Донбасі підтверджена, – США в ОБСЄ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна