iPhone 11: переваги та недоліки ℗

 

Смартфон – одна з найкорисніших речей сьогодення, без якої неможливо уявити життя homo sapiens. Гаджет використовується як в роботі, так і під час відпочинку, дозволяючи власнику не тільки завжди бути на зв’язку, а й забезпечуючи його необхідною інформацією з мережі. За статистичними даними, одним з найпопулярніших смартфонів минулого та поточного року є iPhone 11. Розібравши його переваги та недоліки, ми зрозуміємо причину такого високого попиту.

Плюси iPhone 11

Серед переваг цієї моделі смартфону від Apple слід відзначити:

  • дизайн,
  • дисплей;
  • процесор,
  • рівень захисту.

Привабливість дизайну одинадцятого айфона не піддається сумніву. Рамка з алюмінію та великий екран без кнопки home перейшли від попередніх моделей. “Фішкою” iPhone 11 стали дві камери у вигляді квадратного блоку. Також слід відзначити нові кольори телефону (зелений та фіолетовий), які відразу стали мішенню для шанувальників.

На відміну від 11 Pro та 11 Pro Max, цей смартфон не стали оснащувати новим дисплеєм. Але це тільки додало попиту на модель. По-перше, OLED-дисплей повністю задовольняє користувачів, а по-друге, це дозволило знизити ціну на iPhone 11.

Що стосується процесора, то він не відрізняється від “заліза” старших смартфонів. Новий A13 Bionic має шість ядер, забезпечує високу швидкість та плавність роботи айфона. Показники процесора дозволять користуватись смартфоном протягом декількох років, виконуючи надскладні задачі.

Також слід зазначити, що одинадцятий айфон має рівень захисту IP68, який дозволяє занурювати його у рідину на пів години.

Мінуси iPhone 11

Відзначивши переваги, треба сказати про недоліки смартфону, хоча їх не так багато. Перший – дві камери замість трьох у моделях Pro та Pro Max. Хоча після однієї камери у “десятці” вам буде достатньо і такої кількості.

Другий недолік – ціна, вона безперечно вища за вартість схожих за функціональністю моделей від інших виробників. Проте фанатів Apple це не ніколи не зупиняло, бо коли представники інших брендів не тягнуть “важкі” програми, iPhone справляється з ними на всі 12 балів!

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна