Програмі “Фронт” – три роки: “Новинарня” в ділі

 

До вашої уваги – запис програми “Фронт”, що вийшла в ефір на каналі UMN 25 травня 2020.

Програма про війну та армію, що значною мірою спирається на матеріали “Новинарні“, відзначила свою третю річницю. З цієї нагоди ми вийшли з карантину і нарешті всі зустрілися в студії.

Говоримо про події, втрати і здобутки на фронті й у тилу. Загиблий комбат Сергій Губанов, проблеми ВМС України, наслідки 122-го калібру та “загострення”, яке оголосили в “ЛНР”.

Спеціальна гостя – громадська активістка Ярина Чорногуз “Яра”, яка щойно прийшла на контракт у 503-й бат морської піхоти і скайпить до нас із ППД на Донеччині.

Співведучі – Катерина Супрун та офіцери запасу ЗСУ, головний редактор “Новинарні” Дмитро Лиховій і співробітник УІНП Роман Кулик, а також ветеран АТО Тарас Чмут з Українського мілітарного центру, який нещодавно став також аналітиком фонду “Повернись живим”.

Читайте також:
“Весна продовжиться війною”. Ініціаторка акції протесту під ОП Ярина Чорногуз пішла на контракт у морську піхоту

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна