У камері-одиночці луганського СІЗО знайшли мертвим одного з ватажків “ЛНР”

 

Екс-заступника командира незаконного збройного формування “Призрак” Олександра Костіна ( позивний “Август”) знайшли мертвим в слідчому ізоляторі тимчасово окупованого Луганська.

Інцидент стався в неділю, 24 травня, повідомляє видання “Новости Донбасса” з посиланням на  анонімний телеграм-канал “Луганський інсайд”.

“Через карантин “Август” був поміщений в одиночну камеру. В нього був цукровий діабет – а лікування йому в СІЗО не проводили. За наявними даними в останній час у нього було два серцеві напади. Вчора у нього стався черговий напад, в результаті чого він помер”, – йдеться в повідомленні.

Раніше поширювалася інформація про те, що бойовика Костіна вбили.

Першим її опублікував на сторінці “ВКонтакте” Олександр Конкін, який називає себе “козацьким отаманом”.

Олександра Костіна заарештували в серпні 2018 року, а “суд” дав 14 років в’язниці бойовику за розбій і мародерство в 2014 році.

У злочині звинуватили не тільки Костіна, але й вже ліквідованого ватажка бандформування “Призрак” Олексія Мозгового.

Їх звинуватили в організації нападу на сім’ю бізнесмена з Антрацита, коли він з дружиною і малолітньою дочкою в ніч з 8 на 9 травня 2014 року перевозив у авто велику суму грошей.

Як інформувала “Новинарня“, у Луганську від коронавірусу помер головлікар профільної лікарні.

Читайте також:
В ОРДЛО число хворих на COVID-19 суттєво зростає навіть за офіційними даними. Луганськ починає виходити з карантину

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна