Наслідки обстрілу Кам’янки зі ствольної артилерії окупантів: фото

 

Пресцентр штабу Об’єднаних сил оприлюднив фотозвіт після обстрілу російськими окупантами приватного сектора селища Кам’янка, що в Ясинуватському районі Донецької області (на північний захід від Авдіївки).

“…Так, вчора російські окупанти з артилерійських систем калібру 122 мм обстріляли дачні будівлі в селищі Кам’янка. Внаслідок розриву снарядів суттєво пошкоджено два будинки: в одному зруйновано дах, в іншому – зовнішню стіну та покрівлю”, – розповіли у штабі.

Зазначається, що внаслідок злочинних дій загарбників ніхто з мирних мешканців не постраждав.

Фото: пресцентр ООС

“…Окупанти в черговий раз відкрито продемонстрували своє цинічне ставлення до життя та здоров’я цивільного населення й вкотре підтвердили відкрите ігнорування Мінських домовленостей і міжнародного гуманітарного права”, – зазначили в Об’єднаних силах.

У денному зведенні пресцентру Міноборони вказано, що 23 травня найгарячіше було біля Кам’янки, де російсько-окупаційні війська здійснили два вогневі нальоти із застосування артилерії калібру 122 мм. Щоразу вогонь вівся з інших напрямків, зокрема зі сторони Ясинівки та Крутої Балки.

Уранці в штабі ООС повідомляли, що ворог тричі обстрілював околиці Кам’янки: зранку – із використанням ручних протитанкових гранатометів, а пообіді та з настанням темряви – з артилерійських систем калібру 122 мм, використавши 32 артилерійських снаряди.

Читайте також:
День героїв на фронті: під Верхньоторецьким снайпер поранив воїна ЗСУ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна