СБУ заборонила в’їзд до України лідеру КПРФ Зюганову і музиканту Фадєєву

 

За останній місяць Служба безпеки України заборонила в’їзд на територію держави 41 іноземцю, серед них – росіяни Геннадій Зюганов та Максим Фадєєв.

Про це у п’ятницю, 22 травня, інформує пресцентр СБУ.

Заборону на в’їзд до України отримали російські пропагандисти, члени терористичних організацій, сепаратисти та прибічники неонацизму.

Зокрема, лідеру Комуністичної партії Російської Федерації Геннадію Зюганову продовжили заборону, а продюсеру і музикантові Максу Фадєєву встановили – терміном на 3 роки.

Російський продюсер і музикант Макс Фадєєв

У спецслужбі нагадали, що ухвалюють такі рішення щодо осіб, дії яких загрожують національній безпеці та територіальній цілісності України.

Як відомо, російський політик Зюганов іще до початку початку відкритої агресії Росії проти України виступав за возз’єднання Росії, України і Білорусі. Згодом активно підтримував окупацію Криму, виступав за “федералізацію України”, визнання результатів фейкових “народних референдумів” на території ОРДЛО, надання державного статусу російській мові.

Композитор і музичний продюсер Максим Фадєєв відвідував анексований РФ Крим. Зокрема, у червні 2017 року записав на півострові кліп із узбецько-американською артисткою Наргіз, що перебуває у базі “Миротворець”, також за порушення процедури перетину кордону України.

Читайте також:
“Забув, як перетнув кордон”: журналісту з РФ заборонили в’їзд на територію України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна