Іноземні спецслужби намагаються розхитати ситуацію на Одещині, – Баканов

 

Іноземні спецслужби намагаються розхитати ситуацію в Одеській області, Служба безпеки України обіцяє приділяти регіону ще більше уваги в своїй роботі.

Про це голова СБУ Іван Баканов заявив у п’ятницю, 22 травня, під час робочого візиту на Одещину.

“Одеська область – найбільший за територією регіон України. Багатонаціональний, з великою протяжністю кордонів, потужними морськими торгівельними портами та серйозним економічним потенціалом. І ми чудово знаємо, як іноземні спецслужби намагаються розхитати ситуацію на Одещині. Але їм це не вдасться. СБУ успішно протидіє таким спробам і буде це робити й надалі”, – цитує Баканова його пресслужба.

Баканов пригадав “окремі події, які відбувалися в Одесі” з 2014 року й наголосив, що одеська контррозвідка має бути “на найвищому рівні”.

Серед ключових пріоритетів СБУ він визначив також протидію будь-яким проявам сепаратизму, захист національної державності, боротьбу з тероризмом, диверсіями та кіберзагрозами.

Пресслужба зазначає, що також Баканов детально ознайомився з результатами та перспективними планами за всіма лініями роботи одеського управління СБУ.

Як інформувала “Новинарня“, 13 травня президент України Володимир Зеленський призначив очільником управління СБУ на Одещині Віктора Доровського.

Читайте також:
2 травня в Одесі проросійські рухи готували провокації, – СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна