Війська РФ проводять стрільби в окупованому Криму: фрегати прибули із Сирії

 

Російські військові продовжують проводити навчання на полігонах анексованого Криму. Фрегати “Адмирал Эссен” і “Адмирал Макаров” виконали артилерійські стрільби по берегових цілях на полігоні Опук під Керчю.

Про це в четвер, 21 травня, повідомив офіційний представник Чорноморського флоту Росії Олексій Рульов, передає російське агентство “Інтерфакс”.

Він зазначив, що артилеристи “успішно вразили з установки А-190 видимі й невидимі цілі, використовуючи штурманські дані з допоміжною точкою наведення”.

“Артилерійські стрільби по берегових цілях були проведені відповідно до плану заходів бойової підготовки Чорноморського флоту на 2020 навчальний рік”, – цитує Рульова “Інтерфакс”.

Зазначається, що згадані фрегати оснащені крилатими ракетами великої дальності “Калібр”.

Обидва кораблі раніше неодноразово брали участь у російській операції проти бойовиків біля берегів Сирії.

Міністерство реінтеграції окупованих територій України повідомляє про три десятки військових навчань, проведених Міноборони Росії в анексованому Криму в квітні, незважаючи на загрозу COVID-19.

Читайте також:
Росія нарощує кількість військ в Криму до рівня СРСР, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна