“Я буду думати”: Зеленський уже не виключає балотування на другий термін

 

Володимир Зеленський не відкидає можливості свого повторного балотування в президенти, хоча у 2019 році заявляв, що обирається лише на один термін.

Як передає “Новинарня“, про це глава держави заявив у середу, 20 травня, на пресконференції біля Маріїнського палацу в Києві, приуроченій до річниці перебування на посаді.

На запитання ЗМІ, чи вистачить йому одного терміну на виконання передвиборчих обіцянок, Зеленський сказав: “Якщо чесно – ні. Недостатньо”.

На наступне питання, чи піде на другий термін, Володимир Зеленський визнав таку можливість.

“Якщо буде велика підтримка народу України – я буду думати про другий термін. У мене є чим думати”, – сказав глава держави.

При цьому Зеленський заявив, що президент, який має 15% підтримки, не має морального права балотуватися на другий термін.

Під час пресконференції Володимир Зеленський також підкреслив, що, за даними соціологів, він зараз набрав би у другому турі виборів навіть не 73%, як у 2019 році, а 75% голосів.

Також він риторично запитував журналістку, за кого вона проголосувала б, якби знову стояв вибір між Зеленським і Порошенком, та описував свої переваги.

Читайте також:
Соціологічний феномен Зеленського

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна