Київводоканал може підвищити тарифи на воду ще на 19%

 

Із січня 2021 року компанія “Київводоканал” пропонує підвищити тарифи на послуги централізованого водопостачання і водовідведення для споживачів столиці ще на 19%.

Про це повідомили на сайті компанії.

Зокрема, “Київводоканал” пропонує встановити тариф на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для споживачів Києва на 2021 рік у розмірі 27,35 грн (з ПДВ) за 1 кубометр.

З них 14,74 грн – за 1 куб. м водопостачання і 12,61 грн – за водовідведення кубометра води.

У компанії нагадали, що в лютому 2020 року Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, схвалила проєкт постанови про підвищення тарифу на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для споживачів Києва до 22,992 грн за 1 кубометр.

При цьому 13,44 грн становить тариф на водопостачання і 9,552 грн – на водовідведення кубометра води.

Нагадаємо, нещодавно прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що тарифи на електроенергію для населення в 2020 році не підвищуватимуть.

Читайте також:
РНБО попередила про ймовірний “водний дефіцит” в Україні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна