Саакашвілі вступився за Гордона через інтерв’ю з Гіркіним

 

Голова виконавчого комітету Національної ради реформ при президенті України Міхеїл Саакашвілі вважає, що “нападки на Дмитра Гордона” через інтерв’ю колишнього так званого “міністра оборони ДНР” Ігоря Гіркіна абсолютно неприйнятні.

Про це Саакашвілі написав на сторінці у фейсбуці у вівторок, 19 травня.

Він підкреслив, що в інтерв’ю Гіркін дав свідчення у справі про російську агресію в Криму і на Донбасі.

“У цьому ефірі Гіркін дав прямі свідчення проти себе, проти Путіна, проти Російської федерації, і її спецслужб, які як мінімум будуть чудово використані при отриманні рішення міжнародного суду ООН у справі про анексію Криму і про агресію Росії на Донбасі. Хоча б заради цього варто було брати це інтерв’ю. Кажу це як юрист з досвідом ведення справ в міжнародних судових інстанціях. Дійсно, Гіркін давав і інші інтерв’ю, але він точно ще так системно не викривав себе та інших, як його змусив зробити Дмитро Гордон”, – заявив Саакашвілі.

Він додав, що знає Гордона як патріота Україна й те, що той “не сприймає сепаратизм” і “не є прихильником суб’єктів, у яких брав інтерв’ю”.

Як інформувала “Новинарня“, офіс генпрокурора відреагував на інтерв’ю Гордона з Гіркіним.

Читайте також:
“Чи не пора йому взяти інтерв’ю в Бузини?” Реакція соцмереж на ефір Гордона з Гіркіним

Активісти пікетують офіс Гордона через інтерв’ю з Гіркіним

Інтерв’ю Гіркіна Гордону: СБУ обіцяє вивчити ситуацію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна