Гіркін давав десятки інтерв’ю про війну, Гордон узяв найбездарніше, – Казанський

 

Денис Казанський
журналіст, блогер, переселенець з Донеччини

(FB)

Я за родом діяльності переглянув і перечитав десятки інтерв’ю з Гіркіним за останні шість років. Він досить пихатий і охоче роздає інтерв’ю всім підряд (на відміну від Безлера, Хмурого й інших польових командирів). Зараз уже майже повністю осилив відео Гордона, і можу сказати, що це найбільш бездарне інтерв’ю з Гіркіним, яке я бачив.

Я не обговорюю зараз моральний бік цього дійства. Я суто про медійну складову.

95% того, що питав Гордон, було вже багато разів розжоване Гіркіним у раніших інтерв’ю. Практично нічого нового за три з половиною години нудного бубніння не прозвучало. Щиро шкодую за витрачений час.

Єдине, що можна відзначити – це визнання Гіркіна в тому, що він особисто віддав наказ розстріляти українських активістів Юрія Поправку і Юрія Дяковського, а також узяв на себе відповідальність за вбивство депутата Володимира Рибака.

Фактично, Гіркін зізнавався в цьому й раніше, але в попередніх інтерв’ю він не називав прізвищ, а просто говорив про те, що “розстрілював правосеків”. Тепер же прозвучали конкретні імена.

UPD: Гордон заявив, що записував інтерв’ю нібито у співпраці зі спецслужбами, для Гааги. З викладених вище причин, це виправдання викликає тільки сміх. Краще б Гордон нічого не казав. Враження від всієї цієї історії після його відеозвернення стало тільки гидкішим.

Читайте також:
Активісти пікетують офіс Гордона через інтерв’ю з Гіркіним

“ЄС” вимагає від СБУ порушити проти Гордона справу за підтримку тероризму

“Чи не пора йому взяти інтерв’ю в Бузини?” Реакція соцмереж на ефір Гордона з Гіркіним

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна