Банкова анонсувала пресконференцію Зеленського на роковини інавгурації

 

У середу, 20 травня, відбудеться пресконференція президента України Володимира Зеленського, приурочена до річниці його інавгурації й перебування при владі.

Анонс зустрічі з пресою сайт глави держави.

Захід відбудеться в Маріїнському палаці та почнеться о 10:30.

Пресконференція транслюватиметься онлайн у соцмережах на офіційних сторінках офісу президента.

“У зв’язку з карантинними заходами, запровадженими в країні для протидії поширенню епідемії COVID-19, кількість представників засобів масової інформації, які зможуть взяти участь у заході, буде обмеженою. Прохання від одного ЗМІ акредитувати одного журналіста, а також одного фотографа або одного відеооператора”, – зазначено в анонсі.

Для акредитації на пресконференцію необхідно до 15:00 19 травня надіслати на адресу [email protected] таку інформацію: прізвище, ім’я та по батькові; назва ЗМІ; посада; телефон; копія редакційного посвідчення.

Підтвердження акредитації буде надіслано на вказану в листі електронну адресу.

Нагадаємо, попередня велика зустріч Зеленського із пресою відбулася 10 жовтня 2019 року та пройшла у фудкорті в форматі пресмарафону.

Читайте також:
Зеленський побив рекорд Лукашенка з найдовшої пресконференції президента, – Нацреєстр

Зеленський відкрив карти: велика аналітика за підсумками пресмарафону

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна