На Донеччині поліція “комплексно відпрацювала” Маріуполь

 

Поліцейські і нацгвардійці Донеччини провели комплексне відпрацювання Маріуполя. До “спецзаходів” були задіяні 160 правоохоронців обласного ГУ НП, підрозділів зі складу Об’єднаних сил, працівників патрульної поліції та НГУ.

“Вилучення зброї та наркотиків, викриття п’яних водіїв та осіб у розшуку – результат проведених заходів у Лівобережному районі міста”, – повідомила 16 травня пресслужба Головного управління Нацполіції.

Зазначається, що оперативно-профілактичне відпрацювання міста відбулося за розпорядженням командувача Об’єднаних сил Володимира Кравченка та за наказом начальника поліції Донеччини Миколи Семенишина і “пройшло з метою стабілізації оперативної обстановки, попередження та розкриття тяжких злочинів та забезпечення охорони публічної безпеки та порядку”.

Загалом поліціянти перевірили майже 1200 осіб та понад 500 транспортних засобів.

“Під час спецзаходів були затримані чотири громадянина, які знаходилися у розшуку за скоєння майнових злочинів та в сфері незаконного наркообігу. Також в ході відпрацювання поліцейські викрили п’ять зловмисників, які при собі мали наркотики. Так, 22-річний маріуполець зберігав канабіс та наркоречовину блакитного кольору.
В ході перевірки власників зброї поліцейські склали 9 адмінпротоколів та вилучили 11 одиниць мисливської зброї, що зберігалася незаконно.
Крім того, правоохоронці склали 19 матеріалів за порушення адміністративного законодавства, п’ять з них – за керування транспортним засобом у стані сп’яніння.
Також викрито мігранта, 37-річного громадянина Узбекистану, який незаконно працював на території України, розкрита крадіжка та виявлено викрадений телефон”, – ідеться в повідомленні.

Раніше результатами подібних відпрацювань ставали також затримання осіб, пов’язаних із бойовиками “ДНР”.

Читайте також:
Суд звільнив із СІЗО чотирьох підозрюваних, які захоплювали поліцейський відділок у Маріуполі в 2014-му

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна