Поліція почала розслідування за фактом спалаху COVID-19 у київському інтернаті

 

Столична поліція розпочала досудове розслідування за фактом порушення санітарних норм у будинку-інтернаті, де зафіксовано спалах коронавірусу.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва у фейсбуці в п’ятницю, 15 травня.

“Слідчі Дарницького управління поліції розпочали кримінальне провадження за фактом захворювання на коронавірус у вихованців та персоналу”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до управління поліції надійшло повідомлення про те, що в будинку-інтернаті на вулиці Ялинковій після проведення ПЛР-тестів виявлено захворювання на коронавірус у вихованців та персоналу закладу.

Зібрані матеріали за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу.

Наразі Дарницький будинок-інтернат для дівчат повністю закритий на карантин.

На місці події правоохоронці забезпечують охорону закладу та контролюють режим пропуску з дотриманням карантинних вимог.

Як інформувала “Новинарня“, в Дарницькому будинку-інтернаті для дівчат зафіксували 81 випадок захворювання на коронавірус.
За словами мера Києві Віталія Кличка, загалом протестували 182 особи. Результати тестів засвідчили, що хвора – 81 людина. Зокрема, 53 вихованки будинку-інтернату від 7 до 35 років та з персоналу інтернату – 26 жінок і 2 чоловіків.

Читайте також:
Зеленський підписав закон щодо посиленого тестування на коронавірус

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна