Коронавірус виявили в 11 ченців монастиря УПЦ МП на Хмельниччині

 

На Хмельниччині виявили COVID-19 у 11 ченців Городищенського чоловічого монастиря УПЦ (МП).

Про це розповів на брифінгу в п’ятницю, 15 травня, щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції голова Хмельницької обласної держадміністрації Дмитро Габінет, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Остання інформація, яка надійшла перед самим брифінгом, – у Хмельницькій області додалося ще 17 осіб, у яких виявили COVID-19. Тобто це вже не 235 осіб, як повідомлялося зранку, а 252. Хочу наголосити, що з-поміж цих 17 осіб 11 – монахи монастиря в Городищах Шепетівського району, по три особи – з міста Кам’янця-Подільського і Кам’янець-Подільського району. Всі ці особи є в стані, який дозволяє їм лікуватися амбулаторно”, – цитує Габінета “Укрінформ”.

Збільшення випадків захворювань в області голова ОДА пов’язує з недотриманням карантинних вимог під час Великодніх свят і поминальних днів.

Відтоді спливло два тижні, що відповідає інкубаційному періоду COVID-19, зазначає Габінет.

Як інформувала “Новинарня“, на Тернопільщині від коронавірусу помер священник, який таємно проводив богослужіння.

Читайте також:
На Рівненщині священника оштрафували на 17 тисяч за богослужіння на цвинтарі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна