На Донеччині військові тренувались надавати екстрену допомогу пораненим

 

Начальники медичних служб військових частин, підпорядкованих оперативно-тактичному угрупованню “Схід”, на Донеччині взяли участь в заняттях із надання невідкладної екстреної допомоги пораненим і травмованим військовослужбовцям в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Про це в четвер, 14 травня, повідомляє пресслужба штабу ООС.

“У районі проведення операції Об’єднаних сил триває вдосконалення системи медичного забезпечення українських захисників. Днями на базі військового мобільного госпіталю в місті Покровськ на Донеччині проведено заняття з надання невідкладної екстреної допомоги пораненим та травмованим військовослужбовцям. До участі в заході залучалися начальники медичних служб військових частин, підпорядкованих оперативно-тактичному угрупованню “Схід”, – йдеться в повідомленні.

Інструкторами на заняттях виступили військові лікарі мобільного госпіталю.

Досвідчені фахівці поділились практичним і теоретичним досвідом щодо надання першої допомоги постраждалим захисникам.

Упродовж заняття увагу учасників зосередили на наданні допомоги на всіх етапах – від першої лінії і до лікувального закладу.

Надалі начальники медичних служб передадуть отримані нові знання своїм підлеглим у місцях виконання бойових завдань.

Читайте також:
Цьогоріч навчання мають пройти 28 тисяч резервістів і військовозобов’язаних

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна