Криклій відреагував на можливе відкриття метро з 25 травня

 

Міністр інфраструктури Владислав Криклій, коментуючи пропозицію відкрити метро 25 травня, не підтримав її та заявив, що у питанні відкриття транспорту має бути поетапність, і з рішенням не варто поспішати.

Про це він розповів вранці в четвер, 14 травня, в ефірі “Сніданку з 1+1”.

“Дивує непослідовність у певних етапах. Ще пару днів тому збирався київський штаб і там зійшлися на думці, що відкрити з обмеженнями доволі важко. Підземка, якщо відкривається – то працює повноцінно. Звичайно, можна масочний режим, дезінфекцію, скринінг, але обмежувати на пероні, у вагонах доволі важко”, – сказав Криклій, коментуючи прохання мера Києва Віталія Кличка відкрити метро 25 травня.

На думку міністра, він би не поспішав з цим рішенням.

“Що стосується транспорту взагалі, то ми запропонували поетапність. До кінця тижня МОЗ має назвати дати, чи вони накладаються з епідеміологічною ситуацією, щоб, власне, ми не брали на себе відповідальність чи ризики. Бо ми ці ризики ділимо з міською владою”, – зазначив Криклій.

Як інформувала “Новинарня“, у середу, 13 травня, Кличко виступив із заявою, у якій просив уряд відкрити метро 25 травня.

Читайте також:
Ляшко пояснив, як в Україні відновлюватимуть внутрішнє авіасполучення та рух транспорту

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна