У Франції коронавірус підтвердили майже у 1800 військовослужбовців

 

У збройних силах Франції загалом у 1771 військовослужбовця було діагностовано COVID-19.

Статистику інфікованих на коронавірус у французькому війську повідомила міністр оборони Флоренс Парлі, пише “Європейська правда” з посиланням на Le Figaro.

За словами міністерки, станом на 11 травня у збройних силах було зафіксовано загалом 1771 випадок захворювання, в тому числі випадки інфікування на борту флагмана ВМФ Франції “Шарль де Голль”.

За словами Парлі, усі моряки авіаносця вже вилікувалися, за винятком одного – він досі перебуває в госпіталі, але вже переведений з реанімації у звичайну палату.

Як зазначила очільниця міноборони, загальна кількість заражень у французькому війську може сягати 5900 випадків.

За даними інфографіки Інституту Джона Гопкінса, станом на ранок 12 травня у Франції було лабораторно підтверджено загалом 177,5 тисячі випадків інфікування коронавірусом SARS-CoV-2.

За останню добу в країні померло 263 людини з діагнозом COVID-19 – це втричі більше, ніж напередодні. Загальна кількість померлих з початку епідемії зросла до 26 646.

Читайте також:
Можливо, перший у Європі: у Франції виявили пацієнта, який захворів на COVID-19 ще в грудні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна