Російські окупанти приховано доставляють на Донбас боєприпаси забороненого калібру, – розвідка

 

Командування російських окупаційних військ продовжує приховано підвищувати готовність до застосування з’єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК.

Про це у вівторок, 12 травня, інформує пресслужба Міноборони з посиланням на дані Головного управління розвідки МО України.

“9 травня цього року під виглядом нібито забезпечення урочистих заходів окупанти залучили додаткову кількість транспортних засобів, зокрема з метою доставляння боєприпасів для озброєння забороненого калібру на окремі вогневі позиції своїх артилерійських підрозділів”, – йдеться в повідомленні.

Водночас окупанти посилили контроль за підтриманням боєздатності передових підрозділів, збільшивши кількість представників командного складу, який постійно перебуває в районах передових позицій.

Нагадаємо, нещодавно українська розвідка розкрила групу снайперів ФСБ Росії, які на Луганщині вбили воїна ЗСУ.

Читайте також:
В Авдіївці під час обстрілу російська граната пошкодила житловий будинок

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна