Українка скоїла самогубство в Нідерландах після скасування чартеру додому, – ЗМІ

 

У порту міста Роттердам скоїла самогубство 39-річна українка з екіпажу круїзного лайнера Regal Princess.

Інформацію про загибель жінки підтвердив директор департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев, інформує “Інтерфакс-Україна”,

“10 травня 2020 року в місті Роттердам (Королівство Нідерланди) було знайдено мертвою 39-річну громадянку України, члена екіпажу пришвартованого в порту судна Regal Princess. Тіло померлої було виявлено у воді за бортом судна. За попередньою інформацією місцевої поліції, смерть наступила внаслідок самогубства”, – розповів Погорельцев.

Тіло загиблої доправили до місцевого моргу, її родичів повідомили про смерть. Посольство України в Королівстві Нідерланди організовує перевезення тіла загиблої в Україну для поховання.

При цьому ймовірною причиною смерті могло стати скасування чартерного авіарейсу, яким українка мала повернутися додому. Про це з посиланням на власні джерела повідомив сайт Crew Center, який є спільнотою членів екіпажів усього світу, пише BBC Україна.

“8 травня мали бути два чартери, один із них скасували. На жаль, саме ним вона мала летіти. Рейс перенесли на 12 травня, але, звісно, ніхто не може сказати, що він 100% полетить. Ніхто не очікував, що станеться щось подібне. Це дуже сумно”, – цитує Crew Center одного з членів екіпажу Regal Princess.

Виявивши у воді тіло колеги, команда круїзного лайнера негайно спустила на воду рятувальний човен, проте було вже пізно – українка загинула.

Читайте також:
В Антарктиді наклав на себе руки український кухар Василь Омелянович

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна