Медалі на нагородні ножі: комбриг 93 омбр Брижинський провідав бійців на самому передку

 

Командир 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ “Холодний Яр” Дмитро Брижинський об’їхав передові позиції підрозділу в Попаснянському районі Луганщини, зокрема в районі Золотого, Кримського, Бахмутської траси, щоб вручити нагороди своїм бійцям.

Про це в понеділок, 11 травня, повідомила пресслужба 93 омбр.

“Днями командир “холодноярців” полковник Дмитро Брижинський та комбат одного з механізованих батальйонів полковник Богдан Дмитрук проїхали по найвіддаленіших передових позиціям 93-ї бригади, щоб особисто вручити воїнам державні і відомчі нагороди, а також нагородні ножі.
Можливо, вам цікаво, чому ми робимо окреме повідомлення про нагородження з цих позицій. Розумієте, річ у тому, що ці опорні пункти знаходяться у найгарячіших точках нашої смуги відповідальності, тому їх оборонці не мали можливості прибути на загальне нагородження”, – зазначили в бригаді.

“Та, як бачите, це не проблема для комбрига та легендарного комбата, і нагороди завжди потраплять до своїх власників”, – додали в пресслужбі.

Нагадаємо, днями в зоні ООС на Луганщині побував головнокомандувач Збройних сил України генерал-лейтенант Руслан Хомчак, який нагороджував військових 93 і 30 омбр з нагоди Дня піхоти.

Читайте також:
Загострення під Оріховим: ворог бив зі ствольної артилерії, мінометів і ПТРК

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна