В Авдіївці під час обстрілу російська граната пошкодила житловий будинок

 

Російські окупаційні війська гранатою від АГС-17, яка розірвалась біля приватного будинку місцевої жительки Авдіївки, пошкодили дах оселі.

Про це повідомляє пресцентр штабу ОС у понеділок, 11 травня.

“Збройні формування Російської Федерації продовжують обстрілювати житлові квартали населених пунктів поблизу лінії зіткнення. Так, учора, 10 травня, в Авдіївці ворожа граната від АГС-17 розірвалася в небезпечній близькості від приватного будинку місцевої жительки. Осколками було пошкоджено дах приватного помешкання”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ніхто з мирних мешканців не постраждав.

Відверто нехтуючи правилами ведення війни, ворог вкотре підтвердив свою окупаційну сутність та свідомо наразив на небезпеку цивільне населення Донбасу.

Як повідомляла “Новинарня“, у ранковому зведенні 11 травня штаб ОС повідомляв, що за попередню добу збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню.

Зокрема по українських військовослужбовцях, які виконують завдання біля Авдіївки в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, російські найманці відкривали вогонь п’ять разів із гранатометів різних систем, мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Читайте також:
ОСи показали наслідки “святкового” обстрілу Трьохізбенки окупантами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна