Під Оріховим – другий обстріл із ПТРК за два дні, четверо воїнів поранені

 

У неділю, 10 травня, підрозділи окупаційних військ РФ вкотре порушили режим припинення вогню на Луганщині та обстріляли позиції Об’єднаних сил із ПТРК. З українського боку – четверо поранених.

Про це ввечері повідомив пресцентр штабу ОС.

“Ворог відкрив вогонь із протитанкового ракетного комплексу по українських захисниках поблизу Оріхового, внаслідок чого один військовослужбовець отримав поранення та ще троє – бойові травмування. Воїнів оперативно доставлено до лікувального закладу та надано належну медичну допомогу. Стан їхнього здоров’я задовільний”, – сказано в повідомленні.

“Такі підступні та злочинні дії не залишилися без відповіді. Підрозділи Об’єднаних сил, використовуючи штатне озброєння, відкрили прицільний вогонь по позиціях окупантів. Втрати противника уточнюються”, – зазначили у штабі.

Нагадаємо, попереднього разу окупанти застосували ПТРК під Оріховим 9 травня.

Читайте також:
Війна ПТУРів: окупанти підбили вантажівку ЗСУ під Пісками – загиблий і четверо поранених

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна