Військовий гелікоптер РФ жорстко приземлився в Криму, є поранені

 

Російський військовий вертоліт Мі-35 під час планового польоту жорстко приземлився в окупованому Криму, три людини постраждали.

Про це в четвер, 7 травня, повідомили у пресслужбі Південного військового округу РФ.

“Політ виконувався без боєкомплекту. На землі руйнувань немає. Члени екіпажу (троє військовослужбовців) доставлені до медичного закладу, де їм надана необхідна медична допомога”, – йдеться у повідомленні, яке цитує видання.

Військових доправили до лікарні Джанкоя.

Раніше про інцидент повідомляло джерело в силових структурах.  За його інформацією, потерпілі перебувають в лікарні у важкому стані.

Згодом джерело російської служби агентства “Інтерфакс” заявило, що один військовий помер у лікарні від отриманих травм.

У “міністерстві охорони здоров’я Криму” цю інформацію поки не підтверджують офіційно.

Транспортно-бойовий вертоліт Мі-35М призначений для знищення вдень і вночі в простих і складних метеоумовах бронетанкової техніки противника, вогневої підтримки підрозділів сухопутних військ, висадки десанту, евакуації поранених, а також транспортування вантажів у вантажній кабіні або на зовнішній підвісці.

Читайте також:
У Росії розбився вертоліт Мі-8, шість загиблих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна