Путін нагородив Кім Чен Ина медаллю

 

Президент Російської Федерації Володимир Путін нагородив лідера Північної Кореї Кім Чен Ина медаллю “75 років Перемоги у Великій Вітчизняній Війні”.

Про це у вівторок, 5 травня, інформує пресслужба російського посольства в КНДР.

“Відповідно до указу президента Російської Федерації, Голова Державної ради КНДР Кім Чен Ин нагороджений ювілейною медаллю “75 років Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр.” за великий особистий внесок в увічнення пам’яті загиблих і похованих на території КНДР радянських громадян і проявлену турботу про збереження поховань та меморіалів радянських воїнів у Корейській Народно-Демократичній Республіці”, – йдеться у повідомленні.

У Північній Кореї посол Росії “в урочистій обстановці” передав медаль міністру закордонних справ КНДР Лі Сон Гвону.

Фото: Посольство Росії в КНДР

На цій зустрічі сторони також обговорили зміцнення “багатогранного російсько-корейського співробітництва”.

Як інформувала “Новинарня“, нещодавно президент Росії Володимир Путін переніс у РФ всі масові заходи святкування 75-річчя Перемоги у Другій світовій війні. 

Читайте також:
У Росії футболіста клубу “Крилья Совєтов” оштрафували за критику Путіна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.