Медзасоби для військових РФ на Донбасі роздали в аптеки ОРДЛО, – розвідка

 

На окупованому Донбасі захисні медичні засоби для російських військових розпродують у місцевих аптеках. За цим фактом розпочали службове розслідування.

Про це у вівторок, 5 травня, йдеться в щоденному зведенні пресслужби Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Зазначається, що ротація російських підрозділів очікується орієнтовно у другій половині травня.

Втім, кажуть у Головного управлінні розвідки, терміни проведення можуть бути перенесені, зважаючи на незадовільне логістичне забезпечення більшості із зазначених підрозділів, у т.ч. медичним майном — через банальне його розкрадання.

“За фактом нестачі медичних захисних засобів з російської “гуманітарної допомоги” та їх реалізації через мережу місцевих аптек навіть стали предметом службового розслідування”, – інформують у ГУР МО.

Читайте також:
Розвідка: окупанти мінують потенційні ділянки розведення на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна