“Кожна така знищена точка – це чиїсь врятовані життя”: воїни ЗСУ з ПТРК підірвали ворожу вантажівку. ВІДЕО

 

Українські військові з протитанкового ракетного комплексу знищили вантажівку російських окупаційних військ у Луганській області.

Про це 1 травня повідомив пресцентр Об’єднаних сил, поширивши відео, яке показує постріл із ПТРК, вибух та коментарі бійців.

При цьому зазначається, що ліквідація вантажівки, яка підвозила бойовикам боєприпаси, відбулася двома днями раніше.

Імовірно, йдеться про операцію 93-ї механізованої бригади ЗСУ “Холодний Яр”, яка виконує бойові завдання на Луганщині в районі н.п. Кримське і Жолобок, біля Бахмутської траси.

“29 квітня на Луганщині військовослужбовці Збройних сил України за допомогою протитанкового ракетного комплексу знищили транспортний засіб російських окупантів, який здійснював підвезення боєприпасів на позиції.
Нагадаємо, днями в цьому районі внаслідок ворожого обстрілу загинув український військовослужбовець. Також, як повідомлялося раніше, окупанти відкривали вогонь по житлових кварталах Золотого-4 та пошкодили декілька будинків цивільного населення”, – ідеться в повідомленні штабу ОС.

У коментарях на відео військові ЗС України кажуть, що знищили вантажівку, яка підвозила на позицію бойовиків боєприпаси, після чого обстріли з боку противника посилювалися.

“Кожна така знищена точка – це чиєсь врятоване життя”, – пояснює один з українських військових.

Момент вибуху. Кадр відео

“Влучним пострілом наші захисники вкотре нагадали противнику про невідворотність покарання за свої злочинні дії.
Об’єднані сили й надалі продовжують надійно контролювати лінію зіткнення. Підрозділи, що обороняються, вживають адекватних заходів, в тому числі і вогневого впливу на окупантів, з метою збереження життя і здоров’я військовослужбовців та цивільних осіб”, – сказано в повідомленні пресцентру штабу ОС.

Як інформувала “Новинарня“, ввечері 28 квітня ворог ударив по українських позиціях у районі Жолобок-Кримське на Луганщині з СПГ та важкої артилерії калібрів 152 й 122 мм, унаслідок обстрілу загинув солдат 93 омбр Олексій Лісін.

Читайте також:
Загиблі герої квітня: обличчя та історії

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна