На Балі двох громадян України знайшли мертвими, – МЗС

 

На острові Балі в Індонезії двох громадян України знайшли мертвими.

Про це в середу, 29 квітня, повідомив директор департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев, передає “Інтерфакс-Україна”.

“Учора Департамент консульської служби МЗС отримав звернення громадянки України про те, що її батьків – українських громадян – було знайдено мертвими в номері одного з готелів на острові Балі (Індонезія), де вони мешкали. За інформацією посольства України в Індонезії, місцева поліція підтвердила факт смерті наших співвітчизників і розпочала слідчі дії”, – сказав дипломат.

За словами Погорельцева, тіла померлих доставили до місцевої лікарні.

Зараз проводять аналізи на можливу наявність у них коронавірусу COVID-19, результати очікуються 3 травня.

Дипломат зазначив, що у випадку негативного результату аналізів спеціалісти проведуть аутопсію для з’ясування причин смерті громадян України.

Також директор департаменту консульської служби МЗС запевнив, що посольство підтримує контакт з індонезійськими правоохоронними органами та медичним закладом з метою встановлення обставин справи, а також для організації репатріації померлих.

Читайте також:
У Москві знайшли мертвими двох українських шахістів, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна